flash

Sunday, February 15, 2015

http://www.discovergreece.com/el/directory/travel/bs-taxi-airport-transfer-crete

B&s Taxi Airport Transfer in Crete

tazi_main
Η B&S απολαμβάνει μια ασυναγώνιστη φήμη, προσφέροντας μια αξιόπιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση TAXI TRANSFER, αυτό επιτυγχάνεται με μια ομάδα από αφοσιωμένους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι πληρούν υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση και εγγύηση ικανοποίησης του πελάτη. Επίσης μπορούμε να σας οργανώσουμε, ολοήμερες εκδρομές στα ομορφότερα τοπία & ψυχαγωγικές περιηγήσεις για σας και την οικογένειά σας. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και θα κάνουμε το παν για να βεβαιωθούμε ότι το ταξίδι σας θα είναι αλησμόνητο. 
Χρησιμοποιώντας μας θα διαπιστώσετε ότι η εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών είναι σε όλους εφικτή. Στην Β&S προσφέρουμε πόρτα σε πόρτα Taxi καθώς και υπηρεσίες για τα αεροδρόμια Διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, οδηγούμε εκατοντάδες χιλιάδες μεμονωμένους πελάτες και εταιρικούς πελάτες υπόψη την ασφάλεια και την άνεση κάθε χρόνο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα ταξί της B&S είναι άριστα συντηρημένα και είναι πλήρως ασφαλισμένα. Πάντα αξιολογούμε και προσπαθούμε για την παροχή μιας ασφαλούς, αξιόπιστης και άνετης εξυπηρέτησης με Taxi σε λογικό κόστος για τους πελάτες μας. Εξυπηρέτηση 24 ώρες 365 ημέρες το χρόνο. Κράτηση προκαθορισμένων ραντεβού με προμισθωμένα οχήματα. 
Μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της Κρήτης για οποιοδήποτε προορισμό με την αμέριστη βοήθεια των συνεργατών μας για τις επιβιβάσεις και τις αποβιβάσεις σας και ότι άλλο χρειάζεται για να γίνει το ταξίδι σας πιό εύκολο και άνετο. Υποδοχή των συνεργατών σας ή των επισκεπτών σας στα Αεροδρόμια και Λιμάνια με λογότυπο της εταιρείας σας. Ολοήμερη μίσθωση αυτοκινήτου με πεπειραμένους οδηγούς για την εξυπηρέτηση επαγγελματικών η άλλων δραστηριοτήτων. Συνεργάτες με γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας Διοργάνωση εκδρομών προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.

No comments:

Post a Comment